Уикенд в Ниш

 

 

 Цена – 120 лв

 

Дати

 29.04. – 30.04.2017 г

 

Продължителност

 

2 дни / 1 нощувки

 

Транспорт

С автобус

Маршрут

 

СОФИЯ – НИШ – СОФИЯ

 

 

Програма

I Ден – Отпътуване в посока Сърбия, от храм-паметник „Св. Александър Невски” в 09.00 ч. Преминаване през ГКПП Калотина и Градина. Пристигане в третия по големина град в Сърбия – Ниш. Интересни забележителности: площада на Освобождението; Паметникът на освободителите; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Националния театър; Турската крепост от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско селище под името Найсус; , седалище на Нишкия университет, посещение на Челе кула единствения по рода си паметник на терора. Кулата е направена от кал, издигната от самите турци, в която са зазидани черепите на избитите от тях участници в Нишкия бунт срещу султана през 1809 година. Настаняване в хотел 2*/3*. Свободно време.

Възможност за организиране на вечеря, с богато меню, неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и музика на живо, в една от най-големите и известни кафани в града.

Нощувка.

 

II Ден – Закуска. Свободно време за пазар. Отпътуване за България – по обяд. Пристигане в София привечер.

 

 

Цената включва

  • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
  • 1 нощувка със закуска в хотел 2/3 * в Ниш.
  • водач по време на цялото пътуването
  • медицинска застраховка със лимит на отговорност 2000 евро на ЗК ЕвроИнс

 

Цената не включва

  • разходи от личен характер
  • богата вечеря с музика и неограничена консумация на местни алкохолни напитки – 20 евро
  • входна такса за Челе кула – около 150 динара.
  • застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за Организирано пътуване според общите условия на „ЕВРОИНС”

Начин на плащане

 

30% от пакетната цена при сключване на потрбителския договор. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!