Хотел Majesty Club Tarhan – HV1 Дидим

Хотелът

Хотел Majesty Club Tarhan се намира само на 85 км от летището в Бодрум. Той е разположен на една от най-красивите брегови ивици в света. Хотелът е изключително подходящ за любителите на слънцето и забавлението.

Стаите

Хотел Majesty Club Tarhan разполага с 295 стаи, които имат гледка към морето или градината. Всички стаи са климатизирани и са оборудвани с минибар и LCD телевизор. Имат самостоятелен балкон, мебелиран с кът за сядане.

Храната

Изхранването в Хотел Majesty Club е на база All-inclusive. В Tarhan Beach има бюфет-ресторант с неформална обстановка, който сервира местни ястия, приготвени със сезонни продукти. Хотелът разполага с още един ресторант и бар.

Удобства

Хотел Majesty Club разполага със СПА съоръжения, тенис кортове и открит плувен басейн с водни пързалки. Гостите могат да се възползват от безплатната Wi-Fi връзка с интернет във фоайето на хотела.

Цената включва

  • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз /совалков превоз/
  • 7 нощувки в избрания хотел според базата на настаняване/полупансион или ол инклузив/
  • медицинска затраховка с лимит на отговорност 2000 евро от ЗК Евроинс
h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!