Уикенд в Струмица

 

 

 Цена – 155 лв

 

Дати

Скоро

 

Продължителност

2 дни / 1 нощувка

 

Транспорт

С автобус

Маршрут

 

СОФИЯ – СТРУМИЦА -РУПИТЕ- СОФИЯ

 

 

Програма

І Ден

Отпътуване в 07.00 часа от храм-паметник ”Св. Александър Невски”, София. Преминаване на граничните пунктове Златарево – Ново Село. Отправяне към град Струмица, разположен в най-югоизточната част на Македония. Настаняване в хотел 3*. Свободно време за разходка, обяд и шопинг в града.  Вечеря, с музика на живо, в ресторанта на хотела. Нощувка.

ІІ Ден 

Зaкуска. Отпътуване за България. Пристигане в местността Рупите, намираща се на десния бряг на река Струма, където в последните години от живота си е живяла българската пророчица баба Ванга. Намира се в Кожух планина – застинал вулкан от който днес извират лечебни минерални извори. За това място, самата Ванга казва: „Това място тук е много особено. Служи ми като акумулатор и от него аз черпя енергия и сила. Някога тук е горял страшен огън, а този хребет над нас крие една голяма тайна.” Посещение на храма “Св. Петка Българска”, построен със средства на пророчицата, през 1994 г. Пристигане в София вечерта.

 

Цената включва

1 нощувка със закуска и вечеря с музика на живо в хотел Sirius;
• Ползване на СПА центъра към хотела – парна баня; басейн; джакузи; джакузи със солена вода; турска баня и сауна;
• Медицинска застраховка, с лимит на отговорност 2000 евро от ЗК Евроинс за лица до 65 ненавършени години;
• Водач по целия маршрут.

 

Цената не включва

  • разходи от личен характер

Начин на плащане

 

30% от пакетната цена при сключване на потребителския договор. Доплащане до 14  дни преди датата на отпътуване.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!