Уикенд в Панагюрище

 Цена – 129 лв

Дати

17-18.02.2018 г.

Продължителност

2 дни / 1 нощувка

Транспорт

С автобус

Маршрут

 СОФИЯ – ПАНАГЮРИЩЕ – СОФИЯ

Програма

I  Ден – Отпътуване от София в 10.00 ч. към гр. Панагюрище – град с уникално културно и историческо наследство, център на легендарното Априлско въстание  от 1876 г. В Панагюрище е изпратено знаменитото „Кърваво писмо” от Каблешков, а на 22 април 1876 г. тържествено е осветено знамето на Райна Княгиня. В средата на 20 в. тук е открито световноизвестното „панагюрско златно съкровище” – шедьовър на тракийското изкуство.

Пристигане в Панагюрище ранния следобед. Настаняване в парк хотел „Асарел” 3*. Разглеждане на  Къщата-музей „Райна Княгиня“ и историческия музей на града, с местен екскурзовод. Свободно време. Вечеря в новооткрития скръбски ресторант в центъра на града, с музика на живо. Нощувка.

 

II Ден – Закуска. Свободно време до обяд. Освобождаване на хотела. Отпътуване към София. Пристигане следобяд.

 

Цената включва

  • Транспорт с лицензиран автобус
  • 1 нощувка със закуска в парк-хотел „Асарел” в Панагюрище
  • 1 вечеря с музика на живо
  • Медицинска застраховка, с лимит на отговорност 1000 лв. на ЕвроИнс /за лица над 65г. има доплащане от 2 лв/;

Цената не включва

  • Разходи от личен характер
  • Входни такси за посещаваните обекти
  • Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на „Евроинс”

 

 

Начин на плащане

30% от пакетната цена 30 дни преди датата на отпътуване. Доплащане до 5 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!