Нова Година по стар стил в Ниш

 Цена – 115 лв

Дати

13.01.2018 г.

Продължителност

2 дни / 1 нощувка

Транспорт

С автобус

Маршрут

СОФИЯ – НИШ – СОФИЯ

Програма

I Ден – Отпътуване в посока Сърбия, от храм-паметник „Св. Александър Невски” в 09.00 ч. Преминаване през ГКПП Калотина и Градина. Пристигане в третия по големина град в Сърбия – Ниш. Интересни забележителности: площада на Освобождението; Паметникът на освободителите; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Националния театър; Турската крепост от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско селище под името Найсус; , седалище на Нишкия университет, посещение на Челе кула единствения по рода си паметник на терора. Кулата е направена от кал, издигната от самите турци, в която са зазидани черепите на избитите от тях участници в Нишкия бунт срещу султана през 1809 година. Разглеждане на града. Настаняване в хотел „Рилемен” 3*, разположен в централната част на града. Свободно време.

Вечеря, с богато меню, неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и музика на живо, в една от най-големите и известни кафани в града. Нощувка.

II Ден – Закуска. Отпътуване за България. Посещение на гр. Димитровград с възможност за обяд и пазар. Пристигане в София привечер

 

Цената включва

  • водач по време на цялото пътуване
  • 1 нощувка със закуска в хотел „Рилемен” 3 * в Ниш.
  • вечеря с богато меню, неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и музика на живо, в една от най-големите и известни кафани в града – „ETNO KUCA BISER”
  • посещение на гр. Димитровград
  • медицинска застраховка с лимит 2000 евро на ЗК ЕвроИнс (за лица над 65 г. – доплащане от 2 лв.)

Цената не включва

  • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз – 25 лв.
  • разходи от личен характер
  • входна такса за Челе кула – около 150 динара.
  • застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за Организирано пътуване според общите условия на „ЕВРОИНС”

 

Начин на плащане

30% от пакетната цена 30 дни преди датата на отпътуване. Доплащане до 5 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!