Предколедна Драма с нощувка в Кавала

 Цена – 169 лв

Дати

07.12.2024г., 14.12.2024г.

Продължителност

2 дни / 1 нощувка

Транспорт

С автобус

Маршрут

СОФИЯ-ДРАМА-КАВАЛА-СОФИЯ

Програма

І Ден-Отпътуване в  06.30 часа от от  ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”, гр. София. Преминаване на граничните пунктове Кулата-Промахон. Пристигане в Драма, където по традиция през месец декември в центъра на града коледното градче Онируполи привлича хиляди посетители. Измежду коледната украса се носи аромат на канела, портокали и бадеми от близките сладкарници, а различните мероприятия допринасят за коледното настроение. Свободно време за пазаруване.  Отпътуване за Кавала и настаняване в хотел. Възможност за организиране на Гръцка вечер. Нощувка.

ІI Ден- Закуска. . Разглеждане на града: църквата “Св. Петър и Павел”, Аквадукта, паметника и къщата на Мехмед Али, Имарета, църквата “Св. Богородица”, Крепостта, пристанището, кметството. Отпътуване за България. Пристигане на   ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”, гр. София София вечерта.

 

 

Цената включва

  • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
  • посещение на Драма
  • посещение и разглеждане на Кавала
  • 1 нощувка със закуска в хотел 3*
  • Представител на агенцията
  • медицинска застраховка -с лимит на отговорност 2000 евро от ЗК Евроинс/за лица над 65г. има доплащане-2лв/

Цената не включва

  • входни такси за музеи, организиране на Гръцка вечер –около 30 евро
  • Застраховка „Отмяна от пътуване“: Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е около  9% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Отстъпка за деца до 12г.-10% от пакетната цена!

Начин на плащане

30% от пакетната цена при резервация за пътуването. Доплащане на екскурзията до 14 дни преди датата на отпътуване.

 

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

7 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!