Плаж за 1 ден край Солун-“Сахара бийч”

 Цена – 46 лв

Дати

22.08.2020г.

Продължителност

1 ден

Транспорт

С автобус

Маршрут

София Солун Неа Ираклия София

Програма

І Ден Отпътуване в  05.00 часа от  ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”, София. Преминаване на граничните пунктове Кулата-Промахон. Продължаване  към района на Неа Ираклиа и Неа Каликратия, където се намира  един от любимите плажове на солунчани-Сахара бийч. Свободно време.

Отпътуване за България следобяд. Попътна спирка в най-големия търговски комплекс в района на Солун-Mediterranean Cosmos.  Пристигане в София, ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски” късно вечерта.

 

Цената включва

  • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
  • Представител на фирмата по време на цялото пътуване;
  • медицинска застраховка -с лимит на отговорност 2000 евро от ЗК Евроинс/за лица над 65г. има доплащане – 2 лв./

Цената не включва

  • Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на „Евроинс”

Начин на плащане

30% от пакетната цена 30 дни преди датата на отпътуване. Доплащане до 5 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!