Одрин Чорлу Люлебургас

 Цена – 115 лв

Дати

10.07.2021г.,07.08.2021г.,04.09.2021.02.10.2021г.

Продължителност

2 дни / 1 нощувка

Транспорт

С автобус

Маршрут

София Пазарджик Пловдив Чорлу Люлебургас Одрин София

Програма

І Ден – Отпътуване  в 02.00 ч. от ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски” гр София . Преминаване на ГКПП Капитан Андреево – Капъ Куле. Пристигане в района на Чорлу. Посещение на представителен магазин, в който се предлага продукция на един от най – големите производители на качествено спално бельо – ТАЧ. Отпътуване за Люлебургас и посещение на мол Burda. Настаняване в хотел Izer 4*. Свободно време. Нощувка.

II Ден – Закуска. Отпътуване за Одрин. Посещение на така наречената „Борса“ с възможност за покупки на традиционни турски баклави, локуми,ядки и перилни препарати.  Посещение на мол „Ераста“. Престой в централната част на града. По желание, посещение на едно от най – впечатляващите архитектурни постижения на Мимар Синан –  джамията „Селимие‘. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане на ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски” гр.София вечерта.

 

 

Цената включва

 • Транспорт с лицензиран автобус, пътни и магистрални такси
 • 1 нощувка със закуска в хотел Izer 4* с/* безплатно ползване на вътрешен басейн,сауна,фитнес/, Люлебургас
 • Посещение представителен магазин предлагащ продукцията на „Тач“ ,района на Чорлу
 • Посешение на mall Burda Люлебургас
 • Посещение на Одрин
 • Представител на фирмата по време на цялото пътуване
 • медицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро за ЗК „ЕвроИнс”

 

*Спа центърът временно не работи предвид противоепидемичните мерки.

Цената не включва

 • Разходи от личен характер
 • Доплащане за единично настаняване – 30лв.
 • Входни такси на посещаваните обекти
 • Застраховка “Отмяна на пътуване” при отказ от пътуване от страна на потребителя, която се заявява по желание на потребителя в деня на сключване на договор за туристически пакет, според общите условия и тарифа на „Евроинс”.
 • Допълнителни възможности за застраховане за разходите не включени в покритието на основия пакет- съдействие, включително, репатриране, както и случаите на злополука, болест, стоматологични услуги и др., които се предлагат в офиса на агенцията и в офисите на застрахователна компания “Евроинс” срещу доплащане, съгласно тарифите на Застрахователя.

Начин на плащане

30% от пакетната цена при резервация за пътуването. Доплащане на екскурзията до 14 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

7 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

 

Тип на програмата: „СПО” (специална промоционална оферта)

Потребителят има право да се откаже от пътуването, без санкция, до 3 дни след подписване на договор за туристически пакет  и внасяне на депозит.

В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:

– ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване

– ако прекратяването е от 59 до 30 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 30 % от цената на пътуването

– ако прекратяването е от 29 до 20 календарни дни преди датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването

– ако прекратяването е от 19 до 14 календарни дни преди датата на пътуването – 80% от общата стойност на пътуването

– ако предкратяването е под 14 календарни дни преди датата на пътуването – 100% от общата цена на организираното пътуване.

При отказ от пътуване, заявено с договор в “Последния Момент” или „Last Minute”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.

При отказ от пътуване, заявено с договор на „Ранни Записвания” или “Early Booking”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.

При отказ от пътуване, заявено с договор на „Специални Промоционални Оферти” или „SPO”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията – 40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 3 дни преди датата на отпътуване!

Общи данни за паспортен и визов режим, както и здравни изисквания:  Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута обекти. Необходим е валиден задграничен паспорт с шест месеца валидност.

Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност!

 • Съществените елементи на застраховката “Помощ при пътуване в чужбина” се отнасят до следната информация: застраховката покрива-медицински и болнични разходи, спешна стоматологична помощ. Териториалния обхват на застраховката покрива цял свят, с изключение на Република България и страната на постоянно местожителство на Застрахования. Застраховката не покрива разходи за стоматологична помощ, медицински разходи за хронични заболявания, разходи при бременност, усложнения при бременност и аборт и други, които не са включени в покритието на застраховката.
r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!