Новогодишно празненство в Пирот

 Цена – 135 лв

Дати

31.12.2018 г.

Продължителност

1 ден

Транспорт

С автобус

Маршрут

1-во място – 2-ро място – 3-то място

Програма

I Ден Отпътуване на 31 Декември в 18:30ч посока Сърбия, от храм-паметник “Св. Александър Невски”. Преминаване през ГКПП Калотина и Градина. Пристигане в гр. Пирот. Настаняване в ресторанта на хотел Диана, разполагащ с 350 места. Вечеря с богато меню, жива музика и много танци. Посрещане на новата 2019г. Отпътуване за България около 04:00 часа. Пристигане в София сутринта.

 

 

Цената включва

  • Вечеря с музика на живо и неограничена консумация на местен алкохол (Примерно меню: Ордьовър, салата, хляб, основно ястие от няколко вида месо, вермут, водка, домашна ракия, вино – червено, бяло, розе, бира, безалкохолни напитки).

Цената не включва

  • Транспорт от София с лицензиран автобус за международен превоз – за 20лв;
    • Доплащане за медицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро на ЗК ЕвроИнс – 4лв;
    • Застраховка “Отмяна на пътуване” по желание на клиента (сключва се в деня на подписване на договор за организирано пътуване);
    • Разходи от личен характер.

Начин на плащане

30% от пакетната цена при сключване на договор. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!