Нова Година в Кушадасъ Seven Seas Sealight Elite 5*

 

 

 Цена – 358 лв

 

 

Дати

 

28.12.2021-03.01.2022 г.

 

Продължителност

 

7 дни / 4 нощувки

 

Транспорт

С автобус/ собствен

Маршрут

 

СОФИЯ –ПЛОВДИВ- КУШАДАСЪ – ПЛОВДИВ-СОФИЯ

 

 

Програма

І Ден – Отпътуване в 17.00 часа от ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”, София./около 21.15 ч от гр.Пазарджик, около 21.45 ч. от гр.Пловдив/. Нощен преход.Преминаване през гранични пунктове „Капитан Андреево” и „Капъ Куле“. Преминаване с ферибот през пролива Дарданелите, свързващ Мраморно с Егейско море.
ІІ Ден -Пристигане в района на Кушадасъ около обяд и настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
ІIІ Ден – Закуска. Свободно време или по желание и срещу доплащане има възможност за допълнителна екскурзия до Памуккале: уникален природен феномен, който представлява съвкупност от снежнобели водопади и травертинови каскади. В района се намира и древния град Хиераполис, включен в списъка за Световно Културно Наследство на ЮНЕСКО. Вечеря. Нощувка.
ІV Ден – Закуска. Свободно време или по желание и срещу доплащане има възможност за допълнителна екскурзия до Ефес-един от най-значимите антични градове по Егейското крайбрежие в древността, съхранил хилядолетна си история в оцелелите до днес и реставрирани останки на прочутата библиотека и храмовете на Артемида, Адриан и Домециан. По време на екскурзията се посещава и Къщата на Дева Мария-притегателен център за вярващи и поклонници от всички религии.
Вечерта ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ .Нощувка.
V Ден – Закуска. Свободно време. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
VI Ден – Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България.
VII Ден- Пристигане късно вечерта след полунощ в Пловдив, Пазарджик и София на ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”.

 

 

Цената включва

 • 4 нощувки в хотел Seven Seas Sealight Elite 5*, Кушадасъ
 • Изхранване на база Ultra all inclusive /ултра ол инклузив/ съгласно концепцията на хотела
 • Празнична Новогодишна вечеря (сет меню с неограничена консумация на местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки.);
 • представител на агенцията по време на престоя/ пътуването
 • медицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро на ЗК „ЕвроИнс”- за лица до 65 г.

 

 

 

Цената не включва

 • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз с включени пътни магистрални и фериботни такси-110 лв при минимум 40 туристи
 • медицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро на ЗК „ЕвроИнс”-доплащане за лица от  65 г. до 70 г. – 8 лв.; за лица над 70 г. – 12 лв.
 • Целодневна екскурзия до Памуккале – 43 евро за възрастен, 27 евро за дете 7-12 г., безплатно за дете до 7 г. – при минимум 25 записани туристи;
 • Целодневна екскурзия до Ефес, Дома на Дева Мария и Храма на Артемида – 43 евро за възрастен, 27 евро за дете 7-12 г., безплатно за дете до 7 г. – при минимум 25 записани туристи;
 • Разходи от личен характер
 • Медицински тестове, в случай, че се изискват такива.
 • Застраховка “Отмяна на пътуване” при отказ от пътуване от страна на потребителя, която се заявява по желание на потребителя в деня на сключване на договор за туристически пакет, според общите условия и тарифа на „Евроинс”.
 • Допълнителни възможности за застраховане за разходите не включени в покритието на основия пакет- съдействие, включително, репатриране, както и случаите на злополука, болест, стоматологични услуги и др., които се предлагат в офиса на агенцията и в офисите на застрахователна компания “Евроинс” срещу доплащане, съгласно тарифите на Застрахователя.

Начин на плащане

 

30% от пакетната цена при сключване на потребителския договор. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

 

40 туристи.

 

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

 

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

 

r

Забележки

 

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата!  Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!