Нова Година в Скопие

 Цена – от 275 лв

Дати

30,12,2016-01,01,2017

Продължителност

3 дни / 2 нощувки

Транспорт

С автобус

Маршрут

София-Скопие-София

Програма

1-ви ден: Отпътуване  в 08.00 ч. от храм – паметник „Ал. Невски” по маршрут  София – Перник – Радомир – Кюстендил. Преминаване на граничните пунктове Гюешево – Деве  баир. Пътуването продължава по посока Скопие. Пристигане в столицата на Република Македония. Настаняване в хотел „Continental”3*. Свободно време. Нощувка.

2-ри ден: Закуска. Панорамна обиколка на града-църквата  „Св. Кл. Охридски”/посещение/, Парламента, минаване по  Каменния мост на р. Вардар. Посещение на църквата „Св. Спас”, където се намира гроба на Гоце Делчев. Разходка в Старата скопска чаршия. Свободно време на площад „Македония”. Завръщане в хотела. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ с богато меню и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

3-ти ден: Закуска. Свободно време. Отпътуване за България в 12.00 ч. Пристигане в София вечерта.

 

Цената включва

  • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
  • 2 нощувки със закуски в хотел „Continental”3*, Скопие
  • Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела, включваща напитки без лимит
  • туристическа програма в Скопие
  • екскурзоводско обслужване
  • медицинска застраховка с лимит на отговорност 2 000 euro

Цената не включва

  • Входни такси на посещавани обекти
   Забележка: на пътуващите със собствен транспорт се приспада 20 лв. от цената
   • Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на „Евроинс”

Начин на плащане

30% от пакетната цена 30 дни преди датата на отпътуване. Доплащане до 5 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!