Нова година в Ниш

 

 

 Цена – 285 лв

 

Дати

31.12.2021-02.01.2022г.

 

Продължителност

3 дни / 2 нощувки

 

Транспорт

С автобус и собствен

Маршрут

 

СОФИЯ-НИШ-СОФИЯ

 

 

Програма  

I Ден – Отпътуване  в 09.00 ч. от ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”, София.  Преминаване през ГКПП Калотина и Градина. Пристигане в третия по големина град в Сърбия – Ниш. Посещение на Челе кула – единственият по рода си паметник на терора. Кулата е направена от кал, издигната от самите турци, в която са зазидани черепите на избитите от тях участници в Нишкия бунт срещу султана през 1809 година. Разглеждане на някои от най-известните забележителности в града –  площада на Освобождението; Паметникът на освободителите; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Националния театър; Турската крепост от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско селище под името Найсус,  Нишкия университет. Настаняване в хотел „RILE MEN” 3* . Свободно време.  Прaзнична Новогодишна вечеря в ресторант „Етно куча Бисер”, с музика на живо и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. Нощувка.

II Ден – Закуска. Свободно време. Възможност за вечеря с музика на живо и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки в местен ресторант. Нощувка.

III Ден – Закуска. Отпътуване за България, по обяд. Пристигане в София  ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски” – вечерта.

 

Цената включва

  • 2 нощувки със закуски в хотел ”RILE MEN” 3* в гр. Ниш   http://www.rilemen.com/
  • Празнична новогодишна вечеря в ресторант „Етно Куча Бисер”, с музика на живо и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство
  • водач по време на цялото пътуването
  • медицинска застраховка със лимит на отговорност 2000 евро на ЗК ЕвроИнс

   

Цената не включва

 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз – 35 лв. Заявява се и се заплаща в офиса на фирмата  при сключване на договора
 • Вечеря на 01.01.2022 г. в местен ресторант, с музика на живо и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки – 40 еврозаявява се и се заплаща заплаща в офиса на фирмата при сключване на договора!
 • Доплащане за ползване на единична стая – 90 лв.
 • входна такса за „Челе кула – около 150 динара
 • разходи от личен характер
 • Медицински тестове, в случай, че се изискват**
 • Застраховка “Отмяна на пътуване” при отказ от пътуване от страна на потребителя, която се заявява по желание на потребителя в деня на сключване на договор за туристически пакет, според общите условия и тарифа на „Евроинс”.
 • Допълнителни възможности за застраховане за разходите не включени в покритието на основия пакет – съдействие, включително, репатриране, както и случаите на злополука, болест, стоматологични услуги и др., които се предлагат в офиса на агенцията и в офисите на застрахователна компания “Евроинс” срещу доплащане, съгласно тарифите на Застрахователя.

* Забележка: Цена за дете от 0 до 5,99 г., настанено с двама възрастни в двойна стая – 65 лв.

Цена за дете от 6 до 11,99 г., настанено с двама възрастни в двойна стая – 165 лв.

** Забележка: Във връзка с епидемичната обстановка в България и Сърбия и изискванията към участниците в организирани групови туристически пътувания, отнасящи се към всяка отделна дата и период на провеждане на екскурзията, е възможно изискване за наличие на зелен сертификат от всеки един пътуващ!

Начин на плащане

 

30% от пакетната цена при сключване на договор. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

7 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!