Нова година в Ниш

 

 

 Цена – 305 лв

 

Дати

30.12.2019г.-01.01.2020г.

 

Продължителност

 

3 дни / 2 нощувки

 

Транспорт

С автобус

Маршрут

 

СОФИЯ-НИШ-СОФИЯ

 

 

Програма  

I Ден09.00 ч. Отпътуване от гр.София в посока Сърбия. Преминаване през ГКПП Калотина и Градина. Пристигане в третия по големина град в Сърбия – Ниш. Посещение на Челе кула единствения по рода си паметник на терора. Кулата е направена от кал, издигната от самите турци, в която са зазидани черепите на избитите от тях участници в Нишкия бунт срещу султана през 1809 година.    Интересни забележителности: площада на Освобождението; Паметникът на освободителите; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Националния театър; Турската крепост от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско селище под името Найсус,  Нишкия университет.Настаняване в хотел 3* . Свободно време.  Вечеря /по желание/в ресторант „Душанов конак” с музика на живо и неограничена консумация на алкохол местно производство .Нощувка.

II Ден – Закуска. Свободно време. Прaзнична Новогодишна вечеря в ресторант с музика на живо и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. Нощувка.

III Ден – Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София – вечерта

 

Цената включва

  • 2 нощувки със закуски в хотел 3*  в гр. Ниш
  • Празнична новогодишна вечеря в ресторант с музика на живо и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство
  • водач по време на цялото пътуването
  • медицинска застраховка със лимит на отговорност 2000 евро на ЗК ЕвроИнс 

Цената не включва

  • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз – 25лв.  Заявява се и се заплаща  в офиса на фирмата  при сключване на договора
  • Вечеря на 30.12.2018г.в ресторант– 50лв.,за деца до 11.99г. 30лв.заявява се и се заплаща  в офиса на фирмата  при сключване на договора.
  • входна такса за Челе кула – около 150 динара.
  • разходи от личен характер
  • застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за Организирано пътуване според общите условия на „ЕВРОИНС”
  • ЦЕНА  за  деца до 11.99г. настанени с двама възрастни       на допълнително легло  – 115лв.

Начин на плащане

 

30% от пакетната цена при сключване на договор. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!