Нова година в Ниш

 

 

 Цена – 365 лв

 

Дати

30.12.2018г.-02.01.2019г.

 

Продължителност

 

3 дни / 2 нощувки

 

Транспорт

С автобус

Маршрут

 

СОФИЯ-НИШКА БАНЯ-НИШ-СОФИЯ

 

 

Програма

І Ден Отпътуване в 08.00 часа от София. Преминаване на граничните пунктове Калотина – Градина. Отправяне към третия по големина град в Сърбия – Ниш. Интересни забележителности: площада на Освобождението; Паметникът на освободителите; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Националния театър; Турската крепост от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско селище под името Найсус; Дворецът “Бановина”, построен през 1886 г., седалище на Нишкия университет, посещение на Челе кула единствения по рода си паметник на терора.Кулата представлява стена, издигната от самите турци, в която са зазидани черепите на избитите от тях участници в Нишкия бунт срещу султана през 1809 година. Свободно време за обяд. Отпътуване към Нишка Баня. Настаняване в хотел . Свободно време. Вечеря в местен ресторант с музика на живо .Нощувка.

II Ден.Закуска. Свободно време. Празнична новогодишна вечеря в местен ресторант с богато меню и  музика на живо. Пострещане на новата година 2018 година. Нощувка.

ІІI Ден – Зaкуска. Отпътуване за България. Посещение и свободно време за пазар в разположения на 5 км. от границата с България град Димитровград, известен още със старото си име – Цариброд. Пристигане в София вечерта.

 

 

Цената включва

  • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
  • 2 нощувки със закуски в частни вили- вила Зоне , вила Гурманова тайна. Нишка Баня .
  • 1  празнична новогодишна вечеря в ресторант ,, Гурманова тайна” с жива музика и неограниченна консумация  на  местни алкохолни  и безалкохолни напитки .
  • водач по целия маршрут
  • медицинска застраховка, с лимит на отговорност 2000 евро от ЗК Евроинс /за лица над 65г. има доплащане – 4лв/

 

Цената не включва

  • разходи от личен характер
  • 1 вечеря в ресторант ,, Гурманова тайна” с жива музика и неограниченна консумация на местни алкохолни  и безалкохолни напитки-20 евро. На 30.12.2017г.
  • билети и такси за посещаваните обекти

v  Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на „Евроинс”

Начин на плащане

 

30% от пакетната цена при сключване на договор. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!