Нова Година в Паралия Катерини

 Цена – 295 лв

Дати

30.12.2018г. – 01.01.2019г.

 

Продължителност

3 дни / 2 нощувки

Транспорт

С автобус

Маршрут

СОФИЯ – СОЛУН-ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ – СОФИЯ

Програма

І Ден-Отпътуване в 07.00 часа от храм-паметник ”Ал. Невски”-София. Преминаване на граничните пунктове Кулата-Промахон. Престой във втория по големина град  Солун- панорамно разглежане на града: площад “Аристотелис”, Бялата кула, паметниците на Филип ІІ Македонски и Александър Велики, Панаирния град,  Арката на Галерий, Ротондата “Св. Георги”, Университетския град, Крепостните стени, църквата “Св. Димитър”. Свободно време. Отпътуване за  Олимпийската Ривиера и настаняване в хотел.Нощувка.

ІІ Ден-Зaкуска. Свободно време или по желание*(срещу допълнително заплащане )еднодневна екскурзия до местността Метеора (изключителен природен феномен-скални масиви на повече от 60 милиона години с 6 действащи манастири, които от векове приютяват търсещите уединение монаси). Разглеждане на най-големия манастир “Великия Метеор” По време на екскурзията се разглеждат  и изворите на Афродита (богинята на любовта), параклиса “Св. Параскева”, византийския замък “Платамонас”-строен през XІІІ век, гр. Каламбака, селцето Кастраки и др. Завръщане в хотела.

Вечерта  посрещане на Новата 2019 година   с  музика на живо.  Нощувка.

ІІІ Ден- Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Доплащане за  единична стая-55 лв, Цена за деца до 12г. настанени с 2 възрастни-205 лв, Цена за пътуващи със собствен транспорт-  259 лева!

 

Цената включва

 • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
 • пътни такси по маршрута
 • 2 нощувки със закуски в хотел гр. кат. 3*
 • Празнична Новогодишна вечеря на 31.12.2018 в ресторант
 • Трансфер хотел-ресторант на 31.12.2018
 • екскурзоводско обслужване по целия маршрут
 • медицинска застраховка- с лимит на отговорност 2000 евро/за лица над 65г. има доплащане2лв/

 

 

Цената не включвa

 • еднодневната екскурзия до Метеора-20 евро минимум 25 туристи
 • входна такса за 1 от манастирите – “Великия Метеор”-3 ЕВPО
 • доплащане за единична стая 55 лв
 • Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на „Евроинс”

Начин на плащане

30% от пакетната цена при сключване на договор. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!