Нова Година в Паралия Катерини

 Цена – 325 лв

Дати

30.12.2019г. – 01.01.2020г.

 

Продължителност

3 дни / 2 нощувки

Транспорт

С автобус

Маршрут

СОФИЯ – СОЛУН-ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ – СОФИЯ

Програма

 

І Ден . Отпътуване от ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”, София  в 06,30 ч. Преминаване на граничните пунктове Кулата-Промахон. Пристигане в Солун и разглежане на града: Митницата, Пристанището, площад “Аристотелис”, Бялата кула, паметниците на Филип ІІ Македонски и Александър Велики, Панаирния град,  Арката на Галерий, Ротондата “Св. Георги”, Университетския град, Крепостните стени, църквата “Св. Димитър”. Свободно време. Отпътуване за Олимпийската Ривиера и настаняване в хотел. Нощувка.

ІІ Ден – Зaкуска. Еднодневна екскурзия до местността Метеора (изключителен природен феномен-скални масиви на повече от 60 милиона години с 6 действащи манастири, които от векове приютяват търсещите уединение монаси). Посещение на един от манастирите -« Св. Варлаам». Обиколка на целия скален масив и фотопауза. Посещение на ателие за изработване на византийски икони. Възможност за кафе/обяд. Завръщане в хотела.

Посрещане на Новата 2020 Година!

Нощувка.

ІІІ Ден – Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София- ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”,вечерта.

Цената включва

 • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
 • 2 нощувки със закуски в хотел гр.кат. 3* на Олимпийската Ривиера Giannoulis или подобен
 • Новогодишна вечеря на 31.12.2019 в ресторант по меню с консумация на вино и музика на живо и трансфер хотел-ресторант-хотел
 • Представител на агенцията
 • посещение на Солун
 • еднодневната екскурзия до Метеора
 • медицинска застраховка -с лимит на отговорност 2000 евро от ЗК Евроинс/за лица над 65г. има доплащане – 2 лв./

 

Цената не включвa

 • входна такса за един от манастирите – 3 евро
 • доплащане за единична стая – 60 лв.
 • Градска такса в размер на 1,5 евро на ден на стая/заплаща се на рецепция/
 • Застраховка “Отмяна на пътуване” при отказ от пътуване от страна на потребителя, която се заявява по желание на потребителя в деня на сключване на договор за туристически пакет, според общите условия и тарифа на „Евроинс”.
 • Допълнителни възможности за застраховане за разходите не включени в покритието на основия пакет- съдействие, включително, репатриране, както и случаите на злополука, болест, стоматологични услуги и др. се предлагат в офиса на агенцията и в офисите на застрахователна компания “Евроинс” срещу доплащане съгласно тарифите на Застрахователя.
 • Съществените елементи на застраховката “Помощ при пътуване в чужбина” се отнасят до следната информация: застраховката покрива-медицински и болнични разходи, спешна стоматологична помощ. Териториалния обхват на застраховката покрива цял свят, с изключение на Република България и страната на постоянно местожителство на Застрахования. Застраховката не покрива разходи за стоматологична помощ, медицински разходи за хронични заболявания, разходи при бременност, усложнения при бременност и аборт и други, които не са включени в покритието на застраховката.

Начин на плащане

30% от пакетната цена при сключване на договор. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!