Нова Година Белград хотел Tulip Inn

 Цена – 449 лв

Дати

30.12.2019-01.01.2020 г.

Продължителност

3 дни / 2 нощувки

Транспорт

Собствен

Маршрут

СОФИЯ БЕЛГРАД СОФИЯ

Програма

І Ден Отпътуване от България. Преминаване на граничния пункт Калотина. Пристигане в сръбската столица Белград около обяд. Разположен е в северната част на страната, там където река Сава се влива в река Дунав. Белград е красив и модерен. След Втората световна война градът бързо е възстановен от бомбардировките и се разраства във всички посоки.Настаняване в хотела /след 14.30 ч./.Свободно време и възможност за ползване на СПА центъра, плувния басейн, сауната и фитнес залата на хотела. Вечеря в ресторанта на хотела.Нощувка.

ІІ Ден Закуска. Свободно време и възможност за ползване на СПА центъра, плувния басейн, сауната и фитнес залата на хотела. Посрещане на Нова година в ресторанта на хотела с богато новогодишно меню,неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки /местно производство/  и музика на живо. Нощувка.

ІІІ Ден Зaкуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Цената включва

 • 2 нощувки със закуски в хотел TULIP INN 3* – https://tulip-inn-putnik-belgrade.goldentulip.com/en-us/
 • Гала вечеря на 31.12.2018г с богато новогодишно меню,неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки /местно производство/ и музика на живо.
 • 1 вечеря в ресторанта на хотела
 • Ползване на фитнес и СПА център на хотела /плувен басейн и сауна/.
 • Водач от агенцията
 • Mедицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро от ЕВРОИНС

Цената не включва

 • разходи от личен характер
 • медицинска застраховка за лица над 65 г. – 4лв
 • Застраховка “Отмяна на пътуване” издава се  само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на „Евроинс

 

 

 

 • Деца до 3г. настанени с двама възрастни в една стая  – 50 лв.
 • Семейства с деца от 3 до 12 г. се настаняват в суит като цената за възрастен е 335 лв., а за дете – 265 лв.
 • Доплащане за единична стая – 120 лв.

Начин на плащане

30% от пакетната цена 30 дни преди датата на отпътуване. Доплащане до 5 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!