Почивка Ситоня 6 нощувки

 Цена – от 505 лв

Дати

02-08.09.2019,

09-15.09.2019

Продължителност

7 дни/ 6 нощувки

Транспорт

С автобус/ собствен

Маршрут

София Халкидики София

Програма при ползване на организиран транспорт

І Ден – Отпътуване в 06.00 часа от храм-паметник ”Ал. Невски”-София. Преминаване на граничните пунктове Кулата-Промахон. Кратък престой в центъра на Солун-втория по-големина град в Гърция за разходка и обяд. Отпътуване за Халкидическия полуостров и настаняване в хотел. Свободно време. Вечеря.Нощувка.

ІІ Ден – Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка

ІІІ Ден – Закуска. Свободно време  или по желание  целодневен круиз Синя Лагуна с включен обяд.Корабът тръгва от пристанище Ормос Панагиас в 09.30 ч. и се отправя за своята първа спирка на остров Амулиани (или съседните острови Дреня) за два часа за плаж в уникален залив с кристална морска вода. Има включен и обяд в цената на плажната ивица. От там кораба се отправя към втората си спирка в селото на остров Амулиани за свободно време около час: разходка, пазаруване на сувенири и снимки. От там корабът тръгва към направление ръкав Ситония, и спира в залив за скачане от кораба в морето около 30 минути. Круизът приключва около 17 часа отново на пристанище Ормос Панагиас. Завръщане в хотела.  Вечеря. Нощувка

ІV Ден – Закуска. Свободно време за плаж.   Вечеря. Нощувка

V Ден –Закуска. Свободно време  или по желание  целодневен круиз с корабче около Атон (Света Гора)-автономна монашеска общност под гръцки суверинитет с 20 манастира. Корабът тръгва от пристанище Ормос Панагиас в 09.30 ч.По време на круиза корабът се движи покрай Западното крайбрежие на Атон и туристите се запознават с историята на манастирите с беседа на български език. Около обяд има  престой в градчето Уранополи. Круизът приключва около 17,30 часа отново на пристанище Ормос Панагиас. Вечеря. Нощувка.

VΙ Ден- Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка. 

I Ден Закуска. Отпътуване за България около обяд. Пристигане в София вечерта.

ЦЕНИ:

435лв за 09/9

505лв за 02/9

Доплащане за единична стая-135 лв, отстъпка  деца до 4,99 г. се настаняват безплатно в стая с 2 възрастни,

за деца от 5  до 11,99 г. -100 лв отстъпка от пакетната цена при настаняване в стая с 2 възрастни .

             

Цената включва

  • 6 нощувки със закуски и вечери -сет меню- в семеен хотел http://toroni.eu/или подобен от същата категория
  • Представител по време на престоя
  • медицинска застраховка-с лимит на отговорност 2000 евро от ЗК Евроинс за лица до 65г.

Цената не включва

  • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз , пътни такси и посещение на Солун-75 лв
  • разходи от личен характер
  • разходка с корабче около Атон – около 25 евро
  • круиз Синя Лагуна с включен обяд-30 евро
  • организиране на „Гръцка вечер“ в хотела-7 евро на човек с  1 напитка по избор-узо, ципуро/бяло вино
  • входни такси за посещаваните обекти
  • Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на „Евроинс”

 

 

Начин на плащане

По условия за ранно записване, 50% от пакетната цена трябва да бъде заплатена при резервация за почивката, до изчерпване на местата или не по-късно от 31.01.2018 г.

Остатъкът от дължимата сума, както и залащането за ползване на организиран транспорт, трябва да бъде внесен най-късно до 14 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Забележка:Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите! Гръцката категоризация на обектите за настаняване и хотелите се различава от българските стандарти. Считано от 01.01.2018 г. в Гърция се въвежда туристическа такса, която туристите заплащат на рецепция в хотелите.Таксите са в съответствие с местната категоризация и са на ден за стая.