Лесковачка Рощилиада

 

 

 Цена – 99 лв

 

Дати

 

2016 г.

 

Продължителност

 

2 дни / 1 нощувка

 

Транспорт

С автобус

Маршрут

 

СОФИЯ-ДИМИТРОВГРАД-ЛЕСКОВАЦ-СОФИЯ

 

 

Програма

І Ден

Отпътуване в посока Сърбия, от храм-паметник „Св. Александър Невски” в 09.00 ч. Преминаване през ГКПП Калотина и Градина. Пристигане в Лесковац – по обяд. Настаняване в хотел 2*/3*.

Посещение, по време на последния ден, на Лесковачката Рощилияда – традиционен и ежегоден фестивал на печеното месо. По време на фестивала, на главния булевард на града, са разположени десетки шатри и скари, на които всеки може да опита традиционни местни специалитети и деликатеси, заедно със студено пиво. Освен с вкусната скара, приготвена от най-добрите готвачи в района, фестивалът ежегодно привлича хиляди гости от страната и чужбина и с програмата си, в която се включват концерти на известни сръбски изпълнители, конкурси и кулинарни състезания, най-известното от които е приготвянето на най-голямата плескавица. Нощувка.

ІІ Ден

Закуска. Отпътуване за България – по обяд. Посещение и свободно време за пазар в разположения на 5 км. от границата с България град Димитровград, известен още със старото си име – Цариброд. Пристигане в София привечер.

 

 

 

Цената включва

  • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
  • 1 нощувка със закуска в хотел 2/3 * в Лесковац
  • водач по време на цялото пътуването
  • Посещение на Лесковачката Рощилияда
  • посещение на Димитровград
  • медицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро от Евроинс 

Цената не включва

  • лични разходи

Начин на плащане

30% от пакетната цена 30 дни преди датата на отпътуване. Доплащане до 5 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

 

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!