Венеция Верона Падуа

 

 

 Цена – 315 лв

 

Дати

2022 г.

 

Продължителност

 

5 дни / 2 нощувки

 

Транспорт

С автобус

Маршрут

 

СОФИЯ-ЙЕЗОЛО-ВЕРОНА*-ПАДУА*-ВЕНЕЦИЯ-СОФИЯ

 

 

Програма

І Ден

Отпътуване в 23.00 часа от храм-паметник ”Ал. Невски”- София. Транзитно преминаване през Сърбия, Хърватска, Словения.

ІІ Ден

Около обяд пристигане в района на  Йезоло/Тревизо- Италия. Настаняване в хотел.  Свободно време.  Нощувка.

ІІІ Ден

Закуска. По желания и срещу доплащане екскурзия до Верона (града на Ромео и Жулиета). Разглеждат се-Арена ди Верона (един от най-добре запазените амфитеатри в Европа), пиаца Бра (най-големия площад във Верона), паметника на италианския крал Виктор Емануел ІІ,  къщата на Жулиета, пиаца дела Ербе и др. Свободно време за разходка по търговската улица Мазини. Отпътуване за Падуа. Пешеходна разходка – площад Прато де ла Вале (най-известния и красив площад в Падуа), базиликата Сан Антонио (прекрасен архитектурен шедьовър съхраняващ изключителни произведения на изкуството) и др. Завръщане в хотела.   Нощувка

ІV Ден

Закуска. От Пунта Сабиони  с корабче се придвижваме до Венеция . Разходка из града: Двореца на Дожите (отвън), моста на въздишките, базиликата Сан Марко с едноименния площад, часовниковата кула, камбанарията, моста Риалто, Канале Гранде и др. Свободно време . Късен следобяд отпътуване за България.

V Ден

Пристигане в София.

 

Цената включва

  • транспорт с автобус лицензиран за международен превоз включващ магистрални и гранични такси, чекпойнт такси и паркинги
  • 2 нощувки със закуски 3* хотел в района на  Йезоло / Тревизо
  • медицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро от ЗД Евроинс –
  • Екскурзия до Верона и Падуа
  • водач по време на цялото пътуване.

 

Цената не включва

  • Екскурзия до Верона и Падуа – 20 евро., при минимум 25 туристи
  • входните такси на посещаваните обекти
  • билет за трансфер с туристическо  корабче  Пунта Сабиони – Венеция – Пунта Сабиони – 20 евро
  • доплащане за лица над 65г за медицинска застраховка-3 лв
  • Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на „Евроинс”

Начин на плащане

 

30% от пакетната цена 30 дни преди датата на отпътуване/при сключване на потребителския договор. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

 

3 дни преди датата на отпътуване!

 

h

Общи данни за паспортен и визов режим

 

Лична карта/ задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

 

r

Забележки

 

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата!  Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!