Нова Година в Кавала

 

 

 Цена – 335  лв

 

Дати

 

29.12.2018 г.-01.01.2019 г.

 

Продължителност

 

4 дни / 3 нощувки

 

Транспорт

 

С автобус

 

Маршрут

 

СОФИЯ-КАВАЛА-СОФИЯ

 

 

Програма

І Ден-Отпътуване в 07.00 часа от храм-паметник ”Ал. Невски”-София. Преминаване на граничните пунктове Кулата и Промахон. Пристигане в Кавала-един от най-красивите градове на брега на Егейско море.Настаняване в хотел. Пешеходен тур на града: църквата “Св. Петър и Павел”, Аквадукта, паметника и къщата на Мехмед Али, Имарета, църквата “Св. Богородица”, Крепостта, пристанището, кметството. Свободно време. Нощувка.

ІІ Ден- Закуска.  По желание и срещу доплащане –екскурзия до остров Тасос . Трансфер до Керамоти-пристанищно курортно селище-от където се взима ферибот до остров Тасос – най-големия остров в северната част на Егейско море, известен с кристално чистите си води, загадъчни плажове и богато културно-историческо наследство. Разходка в живописната «столица» на острова-град Лименас. Завръщане в хотела.Нощувка.

ІІІ Ден-  По желание след обяд екскурзия до град Ксанти-един от големите градове в област Тракия-разположен в подножието на планината Руен-част от южните склонове на Родопите, изпитал всички превратни периоди от историята на областта и затвърдил просперитета си през 19 век благодарение на търговията с тютюн с цяла Европа. Свободно време за разглеждане на централната част на града с площад „Крал Георгиос” и часовникът-емблематичен за града. Завръщане в хотела.

Вечерта  посрещане на Новата 2019 година   с  музика на живо.     Нощувка

ІV  Ден Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Доплащане за  единична стая-95 лв, Цена за деца до 12г. настанени с 2 възрастни- 165 лв, Цена за пътуващи със собствен транспорт-  265 лева!

Цената включва

 • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
 • 3 нощувки със закуски в хотел гр. кат. 3-ESPERIA esperiakavala.gr в Кавала  /или подобен от същата категория/
 • Празнична Новогодишна вечеря на 31.12.2018 С МУЗИКА НА ЖИВО и възможност за избор на меню в ресторант Kavaliotissa
 • Трансфер хотел-ресторант-хотел
 • екскурзоводско обслужване по целия маршрут
 • медицинска застраховка от ЗД Евроинс- с лимит на отговорност 2000 евро/за лица над 65г. има доплащане 2лв/

Цената не включва

 • екскурзия до град Ксанти -10 евро при минимум 25 туристи
 • екскурзия до остров Тасос-15 евро при минимум 25 туристи
 • доплащане за 2 вечери в ресторанта на хотела-45 лв
 • разходи от личен характер
 • входната такса за крепостта в Кавала-2,5 евро
 • Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на „Евроинс”

 

Начин на плащане

 

30% от пакетната цена 30 дни преди датата на отпътуване/при сключване на договор. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

 

40 туристи.

 

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

 

3 дни преди датата на отпътуване!

 

h

Общи данни за паспортен и визов режим

 

Лична карта/Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

 

r

Забележки

 

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!