Етно село Тимчевски

 Цена – 145 лв

Дати

11-12.03.2023г.

Продължителност

2 дни / 1 нощувка

Транспорт

С автобус

Маршрут

София Скопие Етно село “Тимчевски” София

Програма

1-ви ден:
Отпътуване в 8,00 часа по маршрут София – Перник – Кюстендил. Преминаване на граничните пунктове Гюешево – Деве Баир. Продължаване по посока Крива паланка – свободно време за шопинг в града. Около обяд пристигане в Скопие. Свободно време за обяд и разходка в центъра на столицата: включващ площад Македония, “Каменния мост” – символ на Скопие, Старата скопска чаршия . Връщане в комплекс Тимчевски, отдалечен на около 50 км. от Скопие, настаняване. Вечеря в ресторанта на хотела с жива музика и неограничен алкохол. Нощувка.
Комплекс Етно село Тимчевски се намира на брега на река Пчиня, на около 70 км. от границата ни с Македония. В ресторанта, с капацитет 150 места, ще се насладите на традиционната македонска кухня и чудесния бенд. Комплексът разполага с хотел, ресторант с градина, собствена винарна, детски парк, зоо кът, алеи за разходка, спортни игрища, два открити плувни басейна (през лятото).
2-ри ден:
Закуска в комплекса. Напускане на хотела и отпътуване за отпътуване за България. След преминаване на граничните пунктове пътуването продължава по посока Кюстендил. Кратка туристическа програма в града: по желание посещение на Регионален исторически музей „Академик Йордан Иванов“, фотопауза на Римските терми и средновековната отбранителна кула в града Пиркова кула. Свободно време за разходка и обяд. Отпътуване. Пристигане в София вечерта.

 

Цената включва

  • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз;
  • 1 нощувка със закуска и вечеря с жива музика /”Етно бенд”/ в Етно село Тимчевски, двойно и тройно настаняване. http://www.etnoselo.com.mk/;. В ресторанта не се пуши.
  • Посещение на Скопие, Крива паланка, Кюстендил
  • Водач от агенцията;
  • Медицинска застраховка с покритие 2000 евро.

Цената не включва

  • Застраховка “Отмяна на пътуване” – по желание и съгласно тарифите и условията на застрахователната компания
  • Доплащане за единична стая: 25 лева
  • Лични разходи

Начин на плащане

30% от пакетната цена при резервация. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

7 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!