Гранд Хотел Свети Влас 4*

Хотелът

Гранд Хотел Свети Влас е луксозен хотелски комплекс, изграден в модерен средиземноморски стил и разположен на самия бряг в кв. Юрта, гр. Свети Влас. Само на 3км от центъра на най-големия курортен комплекс в България – Слънчев бряг,  на 25км от летище Бургас и на 1,5км от най-голямото яхтено пристанище “Марина Диневи”.

Стаите

Гранд Хотел Свети Влас предлага 115 просторни луксозни помещения с безплатен Wi-Fi, плазмен ТВ и стилни бани с италиански мрамор.

Храната

Комплексът разполага с 2 ресторанта – основен и A la carte ресторант, които предлагат вкусни ястия приготвени по оригинални рецепти.

Удобства

Гранд Хотел Свети Влас предлага фитнес център от веригата Pulse Fitness & SPA, оборудван с последно поколение фитнес уреди Techno Gym,  СПА център с множество съоръжения – солна сауна, арома парна баня, финландска сауна, хамам и зона за релакс,  басейни – вътрешни и външни, с подсигурени чадър и шезлонг.

Цената включва

  • Изхранване според избраната база ;
  • Нощувки, 9% ДДС;
  • Wi-fi на територията на хотела;
  • Ползване на СПА услуги:арома сауна, финландска сауна, солна сауна, парна баня, панорамна парна баня, лакониум, релакс зона, джакузи и вътрешен акватоничен басейн, външна термална зона, фитнес зала от веригата Pulse Fitness & SPA;
  • Ползване на външен термален басейн, външно джакузи,външно контрастно  топило;
  • Ползване на външния басейн според климатичните условия.

Цената не включва : Курортната такса на стойност от 0.60лв на вечер/човек

Очаквайте актуални цени или ни позвънете за информация!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

* Поради ситуацията с Коронавирусар (COVID -19) мястото за настаняване, запазва правото си да прави промени  по организацията, реда и условията на ползване на допълнителните обекти в комплекса, а именно – ресторант, лондж бар, спа център с всички прилежащи съоръжения, външен басейн и плаж, фитнес зала от веригата Pulse Fitness & SPA

* Поради ситуацията с Коронавируса (COVID-19) в момента това място за настаняване не приема гости от определени държави.

* В отговор на Коронавируса (COVID-19) това място за настаняване може да изиска допълнителна документация от гостите за потвърждаване на самоличността, маршрута на пътуването и друга важна информация.

* В отговор на Коронавируса (COVID-19) в момента в това място за настаняване са в сила допълнителни мерки за безопасност и хигиенизиране.

* Услугите, свързани с храната и напитките в това място за настаняване, може да не са налични или да са ограничени поради ситуацията с Коронавируса (COVID-19).

* В резултат на Коронавируса (COVID-19) това място за настаняване временно е преустановило трансферните си услуги.

* Поради ситуацията с Коронавируса (COVID-19) това място за настаняване е взело мерки за предпазване на гостите и персонала, съобразно всички изисквания на Министерството на Здравеопазването. Определени услуги и удобства може да не са налични или да бъдат разредени в резултат на това.

* Спа центърът с всички прилежащи съоръжени,  фитнес съоръженията,детски център, лоундж бар в това място за настаняване, ще функционират съобразно изискванията и въведените наредби от Министерството на Здравеопазването, свързани с Коронавируса (COVID-19).