Великден в хотел Gardenia & Spa Велес

 Цена – от 280 лв*

Дати

18-20.04.2020 г.

Продължителност

3 дни / 2 нощувки

Транспорт

С автобус

Маршрут

СОФИЯ – ВЕЛЕС – СКОПИЕ** – СОФИЯ

Програма

 I Ден – Отпътуване  в 08.00 ч. от ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”, София. Преминаване през граничните пунктове „Гюешево”- „Деве Баир”.  Пристигане в град Велес, разположен по поречието на р. Вардар, основан в далечната 168 г. Пр.Хр. Градът е бил с преоблдаващо бъларско население в началото на XX век Свободно време в центъра на града. Настаняване в хотела.  Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

II Ден – Закуска.  Свободно време за ползване на СПА центъра или по желание и срещу доплащане екскурзия до столицата Скопие. Свободно време за разходка и възможност за посещение на църквата „Св.Спас”,  в чийто двор се пазят останките на Гоце Делчев, къщата музей „Майка Тереза”, посветена на родената в Скопие Майка Тереза и др.   Празнична вечеря в ресторанта на хотела с музика на живо. Нощувка.

III Ден – Закуска. Свободно време за ползване на СПА центъра .Отпътуване за България. Пристигане в София  ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”,– вечерта.

ПРОМО ЦЕНА 280 лв валидна при закупуване на ваучер от нашия партньор GRABO.BG 

РЕГУЛЯРНА ЦЕНА без ваучер 325 лв

Цената включва

 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз;
 • 2 нощувки със закуски в хотел Gardenia SPA 5*, в района на гр. Веелес
 • 1 стандартна вечеря по тристепенно меню
 • 1 Празнична вечеря с музика на живо и нелимитирана консумация на безалкохолни и алкохолни напитки местно производство /салата, предястие, основно ястие, десерт/
 • Ползване на СПА центъра-вътрешен басейн, парна баня, сауна,джакузи
 • Представител на фирмата по време на цялото пътуване;
 • Посещение на гр. Велес;
 • Медицинска застраховка- с лимит на отговорност 2000 евро /за лица над 65г. има доплащане от 2 лв/;

 

Цената не включва

 • Полудневна екскурзия до Скопие– 20 лв.- минимум 20 туристи
 • Допълнителни услуги в СПА центъра-масажи и терапии и др.
 • Разходи от личен характер;
 • Застраховка “Отмяна на пътуване” при отказ от пътуване от страна на потребителя, която се заявява по желание на потребителя в деня на сключване на договор за туристически пакет, според общите условия и тарифа на „Евроинс”.
 • Допълнителни възможности за застраховане за разходите не включени в покритието на основия пакет- съдействие, включително, репатриране, както и случаите на злополука, болест, стоматологични услуги и др., които се предлагат в офиса на агенцията и в офисите на застрахователна компания “Евроинс” срещу доплащане, съгласно тарифите на Застрахователя.

 

 

Начин на плащане

30% от пакетната цена при записване. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Тип на програмата: „СПО” (специална промоционална оферта) 

Потребителят има право да се откаже от пътуването, без санкция, до 3 дни след подписване на договор за туристически пакет  и внасяне на депозит.

В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:

– ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване

– ако прекратяването е от 59 до 30 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 30 % от цената на пътуването

– ако прекратяването е от 29 до 20 календарни дни преди датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването

– ако прекратяването е от 19 до 14 календарни дни преди датата на пътуването – 80% от общата стойност на пътуването

– ако предкратяването е под 14 календарни дни преди датата на пътуването – 100% от общата цена на организираното пътуване.

При отказ от пътуване, заявено с договор в “Последния Момент” или „Last Minute”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.

При отказ от пътуване, заявено с договор на „Ранни Записвания” или “Early Booking”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.

При отказ от пътуване, заявено с договор на „Специални Промоционални Оферти” или „SPO”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията – 40 туристи. 

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 7  дни преди датата на отпътуване!

Общи данни за паспортен и визов режим, както и здравни изисквания:   задграничен паспорт или лична карта, с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване. Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни. 

Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност! 

 • Съществените елементи на застраховката “Помощ при пътуване в чужбина” се отнасят до следната информация: застраховката покрива-медицински и болнични разходи, спешна стоматологична помощ. Териториалния обхват на застраховката покрива цял свят, с изключение на Република България и страната на постоянно местожителство на Застрахования. Застраховката не покрива разходи за стоматологична помощ, медицински разходи за хронични заболявания, разходи при бременност, усложнения при бременност и аборт и други, които не са включени в покритието на застраховката.Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител  трябва да представят копие и  оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

Забележки:Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!

Цената на туристическия пакет може да се увеличава единствено при нарастване на специфични разходи (например цените на горивото), когато това е изрично предвидено в договора, и не по-късно от 20 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Когато увеличението на цената надвишава 8 на сто от цената на туристическия пакет, пътуващият може да прекрати договора. Когато туроператорът си запази правото да увеличава цената, пътуващият има право на намаление на цената, ако има намаление на съответните разходи.

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!