Великден в Лесковац

 Цена – 205 лв

Дати

30.04.2016г.

Продължителност

3 дни / 2 нощувки

Транспорт

С автобус

Маршрут

СОФИЯ-ЛЕСКОВАЦ-НИШ-СОФИЯ

Програма

I Ден – Отпътуване в посока Сърбия, от храм-паметник „Св. Александър Невски” в 09.00 ч. Преминаване през ГКПП Калотина и Градина. Пристигане в Лесковац – по обяд. Настаняване в хотел ГРОШ. Свободно време. Вечеря с музика на живо в ресторанта на хотел. Нощувка.

 

II Ден – Закуска.Свободно време. Вечеря с музика на живо в ресторанта на хотел Нощувка.

 

III Ден Закуска. Отпътуване за гр.Ниш. Свободно време за разглеждане на града       и време за обяд. Отпътуване за България.

 

 

Цената включва

  • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
  • 2 нощувки със закуски и вечери, с музика на живо и неограничена консумация на местен алкохол в хотел Грош 2* leskovachotelgros.com
  • водач по време на цялото  пътуването
  • посещение на град Ниш
  • медицинска застраховка със лимит на отговорност 2000 евро на ЗК ЕвроИнс

Цената не включва

  • разходи от личен характер
    • Застраховка „Отмяна от пътуване“:предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката се изчислява върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Начин на плащане

30% от пакетната цена при записване. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!