Бирфест в Белград

 

 

 Цена – 185 лв

 

Дати

 

2016 г.

 

Продължителност

 

3 дни / 2 нощувки

 

Транспорт

 

С автобус

 

Маршрут

СОФИЯ-НИШ-БЕЛГРАД –СОФИЯ

Програма

І Ден

Отпътуване в 07.00 часа от храм-паметник ”Ал. Невски”-София. Преминаване през граничните пунктове Калотина/Градина. Пристигане в Белград-градът разположен там, където р. Сава се влива в р. Дуав, днес е столица и  най-голям град в Сърбия . Настаняване в хотел. По желание*/срещу доплащане/ панорамна обиколка на града: „Скупщината”/националното събрание/. Площад „Теразие”, площад „Славия”, катдралния храм „Св. Сава”, Площада на Републиката и др. Свободно време. Нощувка.

ІІ Ден

Закуска. По желание* /срещу доплащане/ полудневна екскурзия до вторият по големина град в Сърбия-Нови Сад. Градът е разположен на десния бряг на р. Дунав в северната сръбска област Войводина  и заема важно място в икономиката на страната. Разходка в централната част на града:Площадът на свободата, кметството, католическата катедрала и др. Завръщане в Белград.. Посещение на Бирения фест. Нощувка.

ІІІ Ден

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Цената включва

  • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
  • 2 нощувки със закуски в хотел 2/3* в Белград
  • водач по целия маршрут
  • медицинска застраховка -с лимит на отговорност 2000 евро от ЗК Евроинс/за лица над 65г. има доплащане-2лв/

Цената не включва

  • панорамна обиколка на Белград-10 евро
  • полуденевна екскурзия до Нови Сад-10 евро
  • вход за бирения фестивал

Начин на плащане

30% от пакетната цена 30 дни преди датата на отпътуване/при сключване на потребителския договор. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!