Запрянов Травел

Запрянов Травел ЕООД е лицензиран туроператор и предлага всички туристически услуги, които са Ви необходими, за да организирате Вашето свободно време или професионалните си ангажименти!

R

екскурзии в страната и чужбина

 

R

хотелски резервации в страната и чужбина

 

R

автобуси и микробуси под наем

 

R

семинари, конгреси и teambuilding

 

R

почивки в страната и чужбина

 

R

екскурзоводско обслужване от лицензирани екскурзоводи

 

R

самолетни и автобусни билети

 

R

застраховки

 

Дългогодишният ми опит в сферата на туризма и екипът от професионалисти и партньори, с които работя, ще спомогнат при нас да откриете туристически продукти, които са резултат от професионално изпълнение, коректно отношение и  конкурентни цени!

Уважаеми клиенти,

Предвид динамичните обстоятелства с развитието на пандемията Covid-19,бихме искали да Ви уведомим, че е възможно  за избраната дестинация да има или да бъдат въведени изисквания за представяне на сертификат за ваксинация/преболедуване, негатвен антигенен или PCR тест. При отлагане на пътуване поради независещи от Туроператора причини /забрана за пътуване, затваряне на граници или други ограничителни мерки възпрепятстващи пътуването/, Туроператорът ще следва процедурите и предписанията съгласно Българското законодателство! Възстановяване на суми в законоустановения срок!  Мерките  имащи  административен характер-като изискване за сертификат за ваксина/PCR тест или поставяне под карантина, в случаите когато не засягат и не повлияват доставянето на заявените от потребителите услуги в пълния им обем, не са основание за отлагане или отмяна на пътуване. Възможно е да има или да бъдат въведени подобни изисквания за предстоящи пътувания.Туроператорът има готовност да окаже максимално съдействие в случаите на необходимост от тестове на своите клиенти, както в страната, така и в чужбина. Считаме, че при сключването на потребителски договор правите информиран избор към датата на сключване на договора и Ви препоръчваме да следите за актуалната информация относно противоепидемичните мерки.

Препоръчваме  сключването на застраховка „Отмяна на пътуване“ включваща покрития за Covid.

Ще се радваме, ако успеем да допринесем за това, Вашите мечти да се превърнат в реалност, защото срещата с различни хора и култури, опознаването на най-красивите природни забележителности и докосването до богатата история и човешкия гений е не само Ваша, но и наша мечта!

Илия Запрянов & Екипът на Запрянов Травел ЕООД.

Лиценз

Сертификат за сключена задължителна застраховка

Регламент (ЕС) 2016/679

Договор  за туристически пакет

Декларация

Договор за изпълнител – анекс за Личните данни Запрянов Травел

Договор за туроператор – анекс за Личните данни Запрянов Травел

ФОРМУЛЯР-1-ЗТР