Нова Година в Паралия Катерини

 Цена – 245 лв

Дати

30.12.2016г. – 01.01.2017г.

 

Продължителност

3 дни / 2 нощувки

Транспорт

С автобус

Маршрут

СОФИЯ – СОЛУН-ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ – СОФИЯ

Програма

І Ден-Отпътуване в 07.00 часа от храм-паметник ”Ал. Невски”-София. Преминаване на граничните пунктове Кулата-Промахон. Престой във втория по големина град  Солун- свободно време или по желание*/срещу допълнително заплащане/ панорамно разглежане на града: площад “Аристотелис”, Бялата кула, паметниците на Филип ІІ Македонски и Александър Велики, Панаирния град,  Арката на Галерий, Ротондата “Св. Георги”, Университетския град, Крепостните стени, църквата “Св. Димитър”. Свободно време. Отпътуване за  Олимпийската Ривиера и настаняване в хотел.Нощувка.

ІІ Ден-Зaкуска. Свободно време или по желание*(срещу допълнително заплащане )еднодневна екскурзия до местността Метеора (изключителен природен феномен-скални масиви на повече от 60 милиона години с 6 действащи манастири, които от векове приютяват търсещите уединение монаси). Разглеждане на най-големия манастир “Великия Метеор” По време на екскурзията се разглеждат  и изворите на Афродита (богинята на любовта), параклиса “Св. Параскева”, византийския замък “Платамонас”-строен през XІІІ век, гр. Каламбака, селцето Кастраки и др. Завръщане в хотела. Вечерта  посрещане на Новата 2017 година   с  музика на живо.  Нощувка.

ІІІ Ден- Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Доплащане за  единична стая-55 лв, Цена за деца до 12г. настанени с 2 възрастни-175 лв, Цена за пътуващи със собствен транспорт-  215 лева!

 

Цената включва

  • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
  • 2 нощувки със закуски в хотел GIRNI гр. кат. С-  /или подобен от същата категория/
  • Празнична Новогодишна вечеря на 31.12.2016 в ресторант
  • Трансфер хотел-ресторант на 31.12.2016
  • екскурзоводско обслужване по целия маршрут
  • медицинска застраховка- с лимит на отговорност 2000 евро/за лица над 65г. има доплащане2лв/

Цената не включва

  • Обиколка на Солун с автобус-10 евро-без минимален брой
  • еднодневната екскурзия до Метеора-18 евро минимум 25 туристи
  • входна такса за 1 от манастирите – “Великия Метеор”-3 ЕВPО
  • доплащане за единична стая 55 лв
  • Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на „Евроинс”

Начин на плащане

30% от пакетната цена 30 дни преди датата на отпътуване. Доплащане до 5 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!