Великден Халкидики

 Цена – 229 лв

Дати

07-09.04.2018 г.

Продължителност

3 дни / 2 нощувки

Транспорт

С автобус

Маршрут

СОФИЯ-СОЛУН-ХАЛКИДИКИ –СОФИЯ

Програма

І Ден – Отпътуване в 06.00 часа от храм-паметник ”Ал. Невски”-София. Преминаване на граничните пунктове Кулата-Промахон. Пристигане в Солун – панорамна обикoлка на града. Разглеждат се: Митницата, Пристанището, площад “Аристотелис”, Бялата кула, паметниците на Филип ІІ Македонски и Александър Велики, Панаирния град, Арката на Галерий, Ротондата “Св. Георги”, Университетския град, Крепостните стени, църквата “Св. Димитър”. Свободно време. Отпътуване за Халкидическия полуостров и настаняване в хотел. Свободно време. Вечеря. Посещение на Великденска литургия. Нощувка.

ІІ Ден – Закуска.  Свободно време. По желание и срещу доплащане разходка до курортното градче Ханиоти. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ІІІ Ден –. Закуска.Отпътуване за България около обяд. Пристигане в София вечерта.

 

Цената включва

  • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
  • 2 нощувки със закуски в хотел гр.кат. 3* https://www.philoxenia-hotel.gr/ или подобен
  • 2 вечери в ресторанта на хотела
  • екскурзоводско обслужване по целия маршрут
  • медицинска застраховка-с лимит на отговорност 2000 евро
  • панорамна обиколка на град Солун

Цената не включва

  • разходка до Ханиоти- 5 евро при минимум 15 туристи
  • разходи от личен характер
  • входни такси за посещаваните обекти
  • Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на „Евроинс”

Начин на плащане

30% от пакетната цена 30 дни преди датата на отпътуване. Доплащане до 5 дни преди датата на отпътуване.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията

40 туристи.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи

3 дни преди датата на отпътуване!

h

Общи данни за паспортен и визов режим

Задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

r

Забележки

Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!